top of page
Calm%20Sea_edited.jpg

Sinulle, joka tahdot matkata itseesi, tulla nähdyksi ja kuulluksi arvostavassa läsnäolossa sekä löytää yhteyttä ydinminääsi, voidaksesi elää yhä aidommin sellaisena vapaana itsenäsi, joka todella olet.

Ihminen tavattavissa - terapia / mentorointi: Welcome
81782625_648437539325977_1238149834901291008_n_edited.jpg

Sinun puolellasi - sisäisen maailmasi äärellä kuunnellen - toimijuuttasi tukien. 


Kokemuksessa ja tunteessa sallivasti kohdatuksi tuleminen vastaa ihmisen syvään tarpeeseen tulla nähdyksi ja vahvistaa toivoa sekä kokemusta elämän merkityksellisyydestä.

Kati Koukku

Ihminen tavattavissa - terapeuttiharjoittelija
Ihminen tavattavissa mentorkoulutus
Tommy Hellsten - instituutti

Ihminen tavattavissa - terapia / mentorointi: Image

Minusta

Ihminen tavattavissa - taustakoulutus

Ihminen tavattavissa - koulutuksessani olen kohdannut haavoittuvuuttani ja niin siitä kuin totena olemisesta nousevia uutta luovia mahdollisuuksia sekä opiskellut terapian viitekehykseen liittyviä keskeisiä teorioita. Uskon, että olemalla totta kaiken itsessään olevan suhteen, ymmärtämällä ihmisen mieltä ja kehoa sekä kohtaamalla kipunsa, ihmisen on mahdollista vapautua ja tulla yhä enemmän siksi, joka hän ytimiltään on. Edellyttää riittävää turvaa, rohkeutta ja tilaa tuntea tunteitaan ja katsoa sisäänsä. Ihminen tavattavissa - neljännen vuoden opiskelijana ja terapeuttiharjoittelijana tarjoan arvostavasti kuuntelevaa ja ihmisen omaa prosessia kunnioittavaa rinnalla kulkemista.

Ihminen tavattavissa - mentorkoulutuksen taustalla minulla on kasvatustieteellinen pohjakoulutus ja olen toiminut yli 20 vuotta opettajana. Rakentava vuorovaikutus sekä yhteyden luominen omaan itseen ja sen myötä toisiin ihmisiin kiinnostaa minua suuresti. Kuvataiteet, teatteri ja musiikki ovat läpi elämäni vetäneet puoleensa ja näitä kaikkia olen saanut antautua harrastamaan. Teatteri-ilmaisun osalta minulla on peruskoulun ilmaisutaidon opettajan pätevyys. Eri taiteenalat on yksi erittäin antoisa väylä kohdata itseään ja toista tässä maailmassa.

https://ihminentavattavissa.fi/terapia

Ducks Over the Lake
Ihminen tavattavissa - terapia / mentorointi: About Therapy

Yhteystiedot

Toimin MindFaculty Oy:n tiloissa Helsingin Töölössä.
Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelijan hinta vastaanotolle on 40€, 45min.

MindFaculty Oy:n tilat

Apollonkatu 11 A

00100 Helsinki

Finland

+358 50 3445302

Two Dried Leaves
Ihminen tavattavissa - terapia / mentorointi: Contact
bottom of page